Luni-vineri: 08:00-17:00

Supraveghere video fără zgomot

Reducerea zgomotului pe inregistrarea video
Inovație în Supraveghere Video: UNV Introduce tehnologia avansată de reducere a zgomotului

Într-o eră a progresului tehnologic rapid, cerințele pentru calitatea sunetului în sistemele de supraveghere video devin tot mai stringente. UNV răspunde acestei provocări cu soluții inovatoare, oferind o tehnologie remarcabilă de reducere a zgomotului. Această soluție ingenioasă combate o problemă frecventă în domeniul securității: zgomotul nedorit.

Provocări în supraveghere video: Gestionarea zgomotului

Mediile aglomerate sau cu trafic intens pot pune probleme semnificative în ceea ce privește gestionarea zgomotului. UNV, conștient de această dificultate, a dezvoltat o soluție inteligentă pentru a îmbunătăți calitatea audio în astfel de medii.

UNV a introdus o tehnologie revoluționară care utilizează inteligența artificială pentru a identifica și elimina zgomotele nedorite, permițând sunetelor importante să fie clar audibile. Iată caracteristicile cheie ale acestei tehnologii: 

  • Colectarea eșantioanelor de zgomot: Tehnologia UNV colectează eșantioane de zgomot din medii diverse pentru a învăța modelele de zgomot și a le gestiona eficient. 
  • Suprimarea zgomotelor tranzitorii: Pe lângă zgomotele constante, tehnologia UNV poate reduce și zgomotele tranzitorii, precum sunetul tastaturii sau închiderea ușilor, asigurând o experiență audio clară. 
  • Compatibilitate cu camerele existente: O caracteristică remarcabilă a acestei tehnologii este compatibilitatea sa cu camerele cu audio coaxial existente, eliminând necesitatea investițiilor suplimentare sau a configurărilor complexe. 

Beneficiile tehnologiei UNV 

Implementarea Tehnologiei Smart de Reducere a Zgomotului de la UNV aduce o serie de beneficii semnificative utilizatorilor: 

  • Calitate audio îmbunătățită: Reducerea eficientă a zgomotului asigură o calitate audio superioară în sistemele de supraveghere video. 
  • Fiabilitate crescută: Eliminarea zgomotului nedorit îmbunătățește fiabilitatea conținutului audiovizual, oferind informații clare și precise. 
  • Ușurință în implementare: Compatibilitatea cu camerele existente face ca implementarea acestei tehnologii să fie simplă și convenabilă. 

Conformitate cu legislația din România 

Este important de reținut că implementarea sistemelor de supraveghere video trebuie să respecte legislația în vigoare din România. Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, Hotărârea 301/2012 și Instrucțiunea OMAI 9/2013 stabilesc cadrul legal pentru instalarea și operarea sistemelor de supraveghere video. 

Concluzie 

Tehnologia Smart de Reducere a Zgomotului de la UNV reprezintă un pas semnificativ în inovația supravegherii video. Prin reducerea eficientă a zgomotului și compatibilitatea cu diverse tipuri de camere, această tehnologie îmbunătățește semnificativ calitatea și fiabilitatea conținutului audiovizual în aplicațiile de securitate. Oferind sprijin valoros profesioniștilor din domeniu, UNV contribuie la eforturile de monitorizare eficientă. 

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
completează formularul

Formular ofertă de preț

avatar client

Cui se adresează: Electrice și Automatizări

avatar client

Cui se adresează: Rețele telecom

avatar client

Cui se adresează: Sisteme de securitate