Luni-vineri: 08:00-17:00

Impactul Infracțiunilor asupra Companiilor

impactul infractiunilor asupra companiilor

În România, infracțiunile de furt și tâlhărie au devenit o problemă serioasă pentru companii, în special pentru cele din domenii precum retail, gastronomie, ospitalitate și furnizori de utilități publice.

Este estimat că zilnic se înregistrează peste 18,000 de astfel de incidente, cu consecințe financiare și de securitate grave pentru afaceri și angajați. Firmele de transport și halele de depozitare nu sunt nici ele imune la această problemă, cu pagube care pot afecta nu doar clădirile, ci și bunurile depozitate, ceea ce poate duce la pierderi semnificative.

Pentru a face față acestei amenințări crescânde, este esențial ca firmele să adopte măsuri de securitate adecvate. În plus, legea impune responsabilitatea în privința protejării angajaților și bunurilor companiei, subliniind importanța efectuării Analizei de risc la securitate fizica  și implementării măsurilor de securitate corespunzătoare. Amenzi în valoare de 10,000 de lei sunt aplicate la fiecare control al poliției pentru companiile care nu respectă aceste reguli.

Aici intră în scenă Media Connect, o companie dedicată securității, care vine în sprijinul firmelor pentru a le ajuta să evite amenzi costisitoare și să-și protejeze angajații și activele. 

Cum te putem ajuta?

  • Analiza de risc personalizată

Pentru început, Media Connect te poate ajuta să realizezi Analize de risc la securitate fizică. Fiecare companie are nevoi și vulnerabilități specifice, iar expertiza noastră vă poate ajuta să identificați zonele cu cel mai mare risc de furt sau tâlhărie. O analiză de risc detaliată este un pas esențial în dezvoltarea unui plan eficient de securitate.

  • Proiectarea sistemelor de securitate

Pe baza analizei de risc, echipa noastră de specialiști poate proiecta sisteme de securitate personalizate pentru afacerea ta. Acestea pot include camere de supraveghere, alarme, sisteme de control al accesului și multe altele. Fiecare componentă a sistemului este adaptată specific nevoilor și infrastructurii companiei tale, astfel încât să asigure o protecție optimă.

  • Implementarea și mentenanța sistemului

Media Connect nu se oprește la proiectare. Ne asigurăm că toate soluțiile de securitate sunt implementate corect și în mod eficient. Cu echipa noastră experimentată, poți fi siguri că sistemul de securitate va funcționa în orice moment aveți nevoie de el. În plus, oferim servicii de mentenanță pentru a ne asigura că totul funcționează fără probleme pe termen lung.

Protecție pentru afacerea ta și respectarea legii

Cu serviciile noastre, nu numai că îți protejezi afacerea și angajații, dar te asiguri și că respectați cerințele legale în ceea ce privește securitatea. Amenzi costisitoare pot fi evitate prin parteneriatul cu Media Connect și implementarea măsurilor de securitate corespunzătoare.

Contactează-ne astăzi

Siguranța afacerii tale și a angajaților nu trebuie lăsate la voia întâmplării. Cu riscul crescut de furturi și tâlhării în România, este esențial să îți iei toate măsurile de precauție necesare. Media Connect este aici pentru a te ajuta să îți protejezi activitatea și să evitați amenzi costisitoare. Cu analize de risc personalizate, sisteme de securitate eficiente și servicii de mentenanță de încredere, suntem partenerul tău de încredere în domeniul securității.

Contactează-ne astăzi pentru a afla cum te putem ajuta să îți securizați afacerea. Siguranța nu poate fi niciodată pusă pe planul doi!

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
completează formularul

Formular ofertă de preț

avatar client

Cui se adresează: Electrice și Automatizări

avatar client

Cui se adresează: Rețele telecom

avatar client

Cui se adresează: Sisteme de securitate