Luni-vineri: 08:00-17:00

Analiza de risc la securitate fizică

Analiza de risc la securitate fizică

Analiza de risc la securitate fizică este un instrument folosit în prevenția la efracție și agresiune asupra companiei. Acest document reprezintă vederea de ansamblu asupra riscurilor ca care ești expus în fața răufăcătorilor ce ar putea să îți provoace prejudicii.

Analiza de risc este obligatorie prin lege pentru toate societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, care detin bunuri sau valori cu orice titlu si sunt obligate sa asigure protectia acestora.

Riscul la care te expui este unul major dacă analizăm posibilitatea de pătrundere a răufăcătorilor în interiorul companiei tale. Un alt risc la care te expui este acela dat de lege, poți fi sancționat cu amendă de la 10000 la 20000 RON dacă nu prezenți acest document organelor de control.

Lipsa analizei de risc la securitate fizică este un instrument de plecare pentru a putea reduce șansele răufăcătorilor să pătrundă în interiorul companiei tale, astfel investiția ta este protejată. Nu neglija niciodată acest document și caută să-l ai de fiecare dată când deschizi un nou punct de lucru sau o afacere nouă.

Nu poti lua nici o măsură cu privire la securitatea companiei tale dacă nu deții analiza de risc la securitate fizică. Iți recomandăm să apelezi la un expert în analiză de risc la securitate fizică care să poată face o evaluare corectă și completă asupra riscurilor la care te expui și cel mai important, te poate ajuta să le eviți.

Dacă ai deschis un punct de lucru sau o afacere nouă, nu ezita să ne contactezi și cu siguranță vom reuși să te ținem în siguranță aplicând toate măsurile legale și necesare.

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
completează formularul

Formular ofertă de preț

avatar client

Cui se adresează: Electrice și Automatizări

avatar client

Cui se adresează: Rețele telecom

avatar client

Cui se adresează: Sisteme de securitate