Luni-vineri: 08:00-17:00

Cât de departe poate vedea o cameră de supraveghere?

Distanța până la care poate  supraveghea o cameră este dată de standardul EN62676-4:2015 și de scopul în care este folosită. 

Standardul EN62676-4:2015 este proiectat pentru a defini performanțele camerelor de supraveghere.

  • Detectare 
  • Observație
  • Recunoaștere
  • Identificare

Acest standard certifică distanța maximă acoperită de o cameră și se bazează pe specificațiile obiectivelor. Pentru a clasifica aceste performațe se folosește ca valoare de referință PPM (pixeli pe metru). În anumite aplicații este posibil să fie nevoie de o anumită combinație senzor/lentil pentru cameră și trebuie verificat dacă acestea vor oferi performanța necesară pe baza criteriilor prezentate mai sus.

Nivelul de detectare permite determinarea fiabilă și ușoară  a unei persoane sau vehicul în spațiul monitorizat.

Nivelul de observație oferă detalii caracteristice ale unui individ, cum ar fi îmbrăcămintea, semnalmentele, permițând în același timp o observare a activității în perimentrul protejat.

Nivelul de recunoaștere determină cu un grad ridicat de certitudine asupra personalei aflate în perimetrul protejat.

Nivelul de identificare permite identitatea unei persoane dincolo de orice îndoială rezonabilă

Acestea sunt primele detalii pe care le luăm în calcul atunci când realizăm un proiect de securitate.

Am scris aceste lucruri pentru a explica sistemele de evaluare pe care le folosim, oferind și utilizatorilor finali o idee despre performanța reală pe care o pot aștepta de la camerele de supraveghere. Acestea fiind spuse, această informație doar zgârie suprafața numeroaselor considerații care intră în componența sistemelor de supraveghere.

Pe lângă ACG, WDR, iluminare IR activă, IR-CUT filter și alți senzori. Nu ne limităm la o singură tehnologie, mai degrabă construim soluții personalizate care utilizează de obicei mai mulți senzori în funcție de proiect.

Există, de asemenea, multe aspecte suplimentare de luat în considerare atunci când proiectezi un sistem de supraveghere, cum ar fi incintele ventilate vs camera capsulate, dimensiune și greutate, stabilizare, conexiune, control, protecția mediului, reglementări legale și multe altele; toate acestea trebuie luate în considerare alături buget și disponibilitate.

Noi, echipa Media Connect, excelăm în proiectarea sistemelor personalizate pentru a se potrivi specificului dumneavoastră și nevoilor specifice. Putem examina cerințele dumneavoastră situaționale, condițiile de locație și bugetul proiectului și recomandăm cel mai bun sistem (sau sisteme) disponibile în limita bugetului respectiv. Avem, de asemenea, experiență în configurarea multiplelor sisteme complete cu înregistrare locală, remote si hibrid, rețele cablate sau radio, controlul accesului, integrarea sistemelor de securitate și multe altele.

Cere acum oferta de preț! Iar noi iți vom oferi sfatul nostru de specialitate cu privire la soluția ideală pentru tine.

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
completează formularul

Formular ofertă de preț

avatar client

Cui se adresează: Electrice și Automatizări

avatar client

Cui se adresează: Rețele telecom

avatar client

Cui se adresează: Sisteme de securitate