Luni-vineri: 08:00-17:00

Experți în planificare RF

Pe măsură ce cererea de comunicatii mobile ​​continuă să crească, rețelele wireless au evoluat către densificarea rețelei folosind mai multe site-uri celulare, maximizând în același timp utilizarea eficientă a spectrului. În calitate de furnizor de servicii de proiectare al spectrului și de inginerie radio, Media Connect deține expertiza necesară pentru a oferi soluții rentabile pentru aceste multe noi provocări.

Cunoștințe de specialitate în propagarea semnalului Media Connect are o combinație unică de ingineri, instrumente și expertiză în materie de reglementari pentru a vă proiecta eficient rețelele de acces mobile și wireless. Experiența noastră în proiectarea radio, testarea pe teren și reglarea modelelor împreună cu cunoștințele de specialitate în teoria propagării semnalului vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

Serviciile noastre de proiectare RF

Selectarea site-ului

Pentru a identifica cele mai bune locații evaluați zonele și identificați potențialele locatii pentru site-uri macro, celule mici / celule metropolitane sau stații de bază de bandă largă rurale. Prioritizăm locațiile de șantier pentru a îndeplini obiectivele dorite, evitând în același timp obstacolele generate de reglementari.

Achiziție site

Pentru a obține acces la turnuri sau structuri adecvate servicii complete de achiziție de șantier disponibile pentru a vă prelua proiectul de la identificarea inițială a locatiei până la construcția finală. Serviciile noastre includ negocierea contractului de închiriere, pregătirea documentelor, depunerea de zone și autorizarea.

Planificarea acoperirii RF

Pentru a asigura o acoperire omniprezentă efectuam simulari a acoperirii radio pentru a determina golurile în zona de serviciu și pentru a identifica noi locații. Recomandam modelul de propagare radio adecvat bazat pe banda de frecvență, terenul local și tinand cont de ceilalti furnizori de servicii.

Planificarea capacității

Garantam o experiență de calitate pentru utilizator asiguram o experiență de calitate a utilizatorului prin planificarea unei capacități suficiente de trafic în zonele aglomerate. Identificam zonele specifice în care ar trebui adăugate noi site-uri pe baza statisticilor rețelei și a cererii estimate.

Planificarea parametrilor radio

Pentru a evita interferența între sisteme pe măsură ce se adaugă noi site-uri pentru o acoperire mai buna și cresterea capacitatii, efectuam planificarea frecvenței pentru a atenua interferența între sisteme.

Testarea acoperirii

Pentru a verifica simulările de acoperire colectam date prin măsuratori pe teren pentru a verifica simulările de acoperire și documentam zonele cu acoperire slabă. In post procesare datele masurate le comparam cu diagramele de acoperire prezise.

Ajustarea modelului de propagare

Pentru a crește acuratețea predicțiilor de acoperire ajustam parametrii modelului de propagare radio pe baza datelor măsurate pentru a crește acuratețea acoperirii rețelei și a predicțiilor interferențelor. Actualizam graficele de acoperire și de interferență în consecință.

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
completează formularul

Formular ofertă de preț

avatar client

Cui se adresează: Electrice și Automatizări

avatar client

Cui se adresează: Rețele telecom

avatar client

Cui se adresează: Sisteme de securitate