Luni-vineri: 08:00-17:00

Asigurați-vă casa în timpul vacanței

Lista de verificare: Asigurați-vă casa corect

Pleci în vacanță în curând? Atunci lasă-ți casa în siguranță! Astfel, poți pleca în vacanță cu liniște sufletească și te poți bucura cu adevărat fără griji. Cu toate acestea, asigurarea corectă a casei nu este cea mai ușoară sarcină. Te ajutăm să îți fie mai mult mai clar citind următoarea listă de verificare.

1. Sună-ți vecinii sau familia.

Cereți-le să golească cutia poștală în mod regulat și să deschidă și să închidă draperiile sau obloanele. Astfel dai casei o impresie de locuit.

2. Cumpără întrerupătoare de timp.

Lăsând puțină lumină aprinsă noaptea, este puțin probabil ca hoții să pătrundă în casa ta.

3. Nu-ți părăsi casa prea ordonată.

De exemplu, lăsând în jur niște lucruri (ieftine) cum ar fi niște hârtii, un pahar sau un ziar, să denote că există o minimă activitate în casă.

4. Fii atent la cheile tale

Nu puneți cheile într-un loc în care hoții pot ajunge cu ușurință, și nu lăsa cheile in locuri ce pot fi accesibile acestora.Ex: Sub un ghiveci sau deasupra pe tocul usii.

5. Pune un lacăt la magazia de scule.

Hoții folosesc adesea uneltele tale de grădină pentru a intra în casă. De asemenea, nu lăsați în picioare o scară pe care ar putea-o utiliza.

6. Ai un sistem antiefractie bun

Cel mai bun mod de a preveni efracția este un sistem de alarmă bun. Hoții nu vor încerca niciodată să pătrundă într-o casă când vor vedea că a fost instalat un sistem antiefracție. Dacă se face o încercare, vă puteți baza dispeceratul firmei de securitate și pază care este disponibilă 24/24. Cu un sistem de alarmă bun, vă puteți bucura întotdeauna de vacanță cu liniște sufletească.

Sperăm că ești protejat deja de un sistem de securitate montat în casa ta. Încă nu simți ești 100% securizat? Te rugăm să nu ezitați să ne contactezi pentru o ofertă personalizată!

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
completează formularul

Formular ofertă de preț

avatar client

Cui se adresează: Electrice și Automatizări

avatar client

Cui se adresează: Rețele telecom

avatar client

Cui se adresează: Sisteme de securitate